آیا COVID-19 تأثیر منفی بر امنیت غذایی جهانی خواهد گذاشت؟

 

Q1: آیا COVID-19 تأثیر منفی بر امنیت غذایی جهانی خواهد گذاشت؟

 

زندگی و معیشت هر دو در معرض خطر این بیماری همه گیر است.

این بیماری به سرعت در حال گسترش است و دیگر یک موضوع منطقه ای نیست مشکل جهانی است که خواستار پاسخگویی جهانی است.

ما می دانیم که سرانجام عقب نشینی می کند ، اما نمی دانیم این اتفاق چقدر سریع رخ خواهد داد. همچنین می دانیم که این شوک تا حدودی غیرمعمول است زیرا بر عناصر مهم عرضه و تقاضا تأثیر می گذارد.

ما در معرض بحران فراگیر غذا هستیم ، مگر اینکه سریعاً اقدامات لازم برای محافظت از آسیب پذیرترین افراد انجام شود ، زنجیره تأمین مواد غذایی جهانی را زنده نگه داریم و تأثیرات بیماری همه گیر را در سیستم غذایی کاهش دهد.

بسته شدن مرزها ، قرنطینه ها و ایجاد اختلال در تجارت ، زنجیره تأمین و تجارت می تواند دسترسی افراد به منابع غذایی کافی / متنوع و مغذی را محدود کند ، به ویژه در کشورهایی که به دلیل ویروس بسیار آسیب دیده اند و یا در حال حاضر از عدم امنیت غذایی رنج می برند.

اما دیگر نیازی به وحشت جهان نیست. در سطح جهانی ، غذای کافی برای همه وجود دارد. سیاست گذاران در سراسر جهان باید مراقب باشند که اشتباهات مرتکب شده در طول بحران غذایی 2007-08 را تکرار نکنند و این بحران سلامت را به یک بحران غذایی کاملاً قابل اجتناب تبدیل کنند.

با گسترش ویروس ، اقدامات سخت گیرانه بیشتری اعمال می شوند ، اما روش های بیشماری وجود دارد که نشان می دهد سیستم جهانی غذا طی هفته ها و ماه های آینده آزمایش خواهد شد.

از هم اکنون ، اختلال در مصرف مواد غذایی و بازارها پایدار بوده اند. با این حال ، ما قبلاً از نظر تنگناهای لجستیکی (عدم امکان جابجایی مواد غذایی از نقطه A به نقطه B) ، که تاکنون (اواسط آوریل) به طور گسترده حل شده اند ، چالش هایی را مشاهده کرده ایم. و احتمالاً ، کالاهای کمتر با ارزش بالا (یعنی میوه و سبزیجات) به بازار عرضه می شود.

از ماه آوریل ، مه ، انتظار داریم در زنجیره های عرضه مواد غذایی اختلال ایجاد شود. به عنوان مثال: محدودیت های حرکت ، و همچنین رفتار کارگران ، ممکن است کشاورزان را از فرآوری محصولات کشاورزی و کشاورزی - که اکثریت قریب به اتفاق محصولات کشاورزی را تحت کنترل خود دارند - منع کند. کمبود کود ، داروهای دامپزشکی و سایر منابع تولیدی می تواند بر تولید محصولات کشاورزی تأثیر بگذارد. تعطیلی رستوران ها و خرید مواد غذایی کمتر ، تقاضا برای محصولات تازه و ماهی را کاهش می دهد و تولید و عرضه کنندگان را تحت تأثیر قرار می دهد. بخش های کشاورزی ، شیلات و آبزی پروری به ویژه تحت تأثیر محدودیت های گردشگری ، تعطیلی رستوران ها و کافه ها و تعلیق وعده های غذایی در مدارس قرار دارند.

در هر سناریویی ، بیشترین آسیب دیدگان فقیرترین و آسیب پذیرترین اقشار جامعه ، از جمله مهاجران ، آوارگان و افراد درگیری خواهند بود. کشورهایی که در بحران های طولانی به سر می برند ، از کمبود هزینه در بهداشت عمومی رنج می برند ، که این امر تأثیرات همه گیر را افزایش می دهد.

 

منبع:www.fao.org

اشتراک گذاری این پست:

آکادمی آموزش کشاورزی یکتابان مرکز تخصصی ارائه آموزش های تخصصی کشاورزی و مشاوره کشاورزی توسط برترین کارشناسان کشاورزی در ایران

ارسال شده توسط کاربر جدید جدید
کاربر جدید جدید

آموزش های مشابه:

شما اولین نفری باشید که برای این پست ثبت نظر می کنید

برای ثبت نظر ابتدا ثبت نام کنید