تاثیر کرونا بر کشاورزی

 

۵ ژانویه ۲۰۲۰ ، روم - درک بهتر از محیط زیست و تنوع زیستی در ایجاد بیماری ها و سایر تهدیدات برای زندگی انسان ها این امکان را به ما می دهد تا بتوانیم از پس چالش های COVID-19 بربیایم و در آینده از ظهور مجدد شیوع ویرانگری مانند این بیماری جلوگیری کنیم ، و این دلیل اصلی برگزای همایش روز جهانی محیط زیست در سال ۲۰۲۰ توسط سازمان جهانی کشاورزی بود .

اسم مشخص شده برای امسال « زمانی برای طبیعت » است تا این نکته را به ما خاطر نشان کند که ما باید سبک کشاورزی و رژیم غذایی خود را برای احیا طبیعت و تنوع زیستی عوض کنیم تا بتوانیم دنیای بهتری بعد از این دوران کرونایی بسازیم .

اخبار جدید حمله آفاتی مانند ملخ ها و کرم های ساقه خوار و اکنون اپیدمی شدن کرونا نشان دهنده ی وابستگی متقابل انسان ها و حیوانات به محیط زیست است . مدیر FAO (سازمان جهانی محیط زیست) ، دانگیو ، در سخرانی اخیرش از تمام جامعه جهانی در خواست کرد که در رابطه ی خودشان با محیط زیست بازنگری کنند.
وی خاطر نشان کرد که از دست رفتن تنوع زیستی باعث در خطر قرار گرفتن انسان ها در معرض شیوع بیماری های خطرناکی می شود و همچنین باعث ایجاد تهدیدات جدی در زمینه ی سیستم غذایی ، کشاورزی و زندگی انسان می شود .

بیشتر بخوانید: همه گیری کرونا چه تاثیری بر قیمت مواد غذایی می گذارد؟

او همچنین به نیاز مبرهن مدیریت مناسب منابع طبیعی و جربان اصلی تنوع طبیعی در تمام بخش های کشاورزی اشاره کرد.
«یادمان باشد هر روز ، روز جهانی محیط زیست است» -کیو دانگیو
همچنین الیزابت مارئوما مرما ، مسئول اجرایی کنوانسیون تنوع زیستی ، که در این رویداد شرکت می کرد در سخرانی خود این چنین گفت :«این اپیدمی جهانی باعث شد با این حقیقت غیر قابل انکار که تاثیر چشمگیر ما در ساختار طبیعت جهانی باعث شیوع، تکامل و گسترش بیماری ها میشود ، روبه شویم .این باعث افزایش سر ریز حیات وحش به دام و حیوان به انسان شده . »
او همچنین گفت که تنوع زیستی سود بسیار کلانی مانند هوای پاکیزه ، آب سالم ،دارو متنوع ، رژیم مناسب و سلامت برای بشریت دارد . و تاکید کرد که هر گونه تغییرات در آن بر امنیت غذایی ، مواد معدنی و سلامت زندگی انسان تاثیر مستقیم دارد.

مونیک الویت ، مدیر ارشد سازمان جهانی سلامت حیوانات ، در سخرانی خود به این که حملات پی در پی انسان به طبیعت پیامد های جبران ناپذیری برای سلامت حیوانات و البته انسان دارد اشاره کرد .
او همچنین در مورد اهمیت و تمرکز بروی روابط انسان ، حیوان و طبیعت گفت :« ما می دانیم که فعالیت های انسان در نابودی طبیعت باعث گسترش مرز های ارتباط انسان و حیوان شده و این باعث افزایش خطر ظهور و شیوع بیماری های مختلف می شود»

همچنین سخنرانان مختلف در رابطه با مرز های نامرئی بین سلامت انسان ، حیوان و گیاهان و اکوسیستم و اهمیت تقویت همکاری در برنامه ی جامع One Health در مجمع و رویکردی برای به رسمیت شناختن این برنامه اشاره کردند. این برنامه به کشور ها در مشخص کردن توانایی ها و پیش‌بینی خطرات در زمینه جانور شناسی و ایجاد معیار های برای سنجش ،جلوگیری و کاهش خطرات و نتایج ناشی از آن در سیستم سلامت جهانی ، سیستم غذایی و تنوع زیستی می شود.

این رویداد همچنین میزبان افرادی مانند ویرانتو ، مدیر عامل کنوانسیون طبیعت و اکوسیستم در وزارت خانه ی محیط زیست اندونزی ، گلوریا ایزابل رامیرز ریوس ، سفیر و نماینده دائم کلمبیا در FAO ، جان تیم بنسکی ، سفیر و نماینده ی اتحادیه اروپا در FAO ، رابرت ناسی ، مدیر عامل مرکز جهانی تحقیقات جنگل ها ، جورج موراند ، محقق و اکولوژیست‌ و زیست شناس تکاملی ، جف لجیون ، مامور امنیت و کیفیت غذایی و عضو دبیر خانه ی FAO و WHO بود.

بیشتر بخوانید: تأثیر همه گیری کرونا بر اقتصاد جهانی چیست؟

اشتراک گذاری این پست:

آکادمی آموزش کشاورزی یکتابان مرکز تخصصی ارائه آموزش های تخصصی کشاورزی و مشاوره کشاورزی توسط برترین کارشناسان کشاورزی در ایران

ارسال شده توسط کاربر جدید جدید
کاربر جدید جدید

آموزش های مشابه:

شما اولین نفری باشید که برای این پست ثبت نظر می کنید

برای ثبت نظر ابتدا ثبت نام کنید